Over mij

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog en meer over mij wilt weten. Ik ben Wendy en een bewust alleenstaande moeder. Waarom tussen aanhalingstekens? Omdat ik niet bewust alleenstaand ben; dat is nou eenmaal zo. Dat ik moeder ben geworden is wél een bewuste keuze! Met hulp van een donor ben ik in 2017 zwanger geworden. In 2018 is mijn zoontje Levi geboren, het mooiste wat mij ooit is overkomen!

Over bewustmoeder.nl

In het dagelijks leven krijg ik veel vragen over het alleenstaande moederschap. Hoe krijg ik het voor elkaar om in mijn eentje voor een baby te zorgen en daarbij 4 dagen per week te werken, sociale contacten te onderhouden, zorgen voor de huisdieren, het huishouden draaiende te houden en naast dat alles ook nog tijd voor mezelf te creëren.

Daarnaast heb ik als alleenstaande moeder vaak de behoefte gevoeld informatie in te winnen bij andere single moms, over hoe zij de dingen aanpakken. Natuurlijk is elke moeder een moeder, ongeacht of je alleenstaand bent of niet. Toch voel je je in sommige situaties net wat meer begrepen door iemand die in hetzelfde schuitje zit als jij.

Mijn drive om te schrijven en het graag willen delen van mijn persoonlijke ervaringen als bewust alleenstaande moeder heeft geleid tot bewustmoeder.nl. Ik blog om andere (bewust) alleenstaande moeders herkenning te bieden, te motiveren en te helpen.

Wil jij, net als ik, ook andere moeders helpen? Dat kan je doen door jou ervaringen te delen in de comments onder een artikel. Ongeacht of je nu een gehuwde moeder, alleenstaande moeder, weduwe of – net als ik – bewust alleenstaande moeder bent; alle ervaringen zijn welkom.

Liefs, Wendy

Disclaimer met betrekking tot opvoedkundige blogs: ik ben geen arts en niet pedagogisch opgeleid. Ik doe wat ik denk dat goed is, ik kijk daarbij goed naar de signalen die mijn kindje mij geeft en ik vertrouw op mijn gevoel. Houd altijd in je achterhoofd dat wat voor het ene kind werkt, op een ander kind een andere uitwerking kan hebben.