Bewustmoeder.nl gaat veranderen

Bewustmoeder.nl gaat veranderen van een blog, naar een informatieve website. Ik heb gemerkt dat er vooral veel vragen zijn naar de informatie die verwerkt is in mijn (eerste) blogs. Natuurlijk kan iedereen mijn blogs lezen, maar er zijn genoeg vrouwen die niet op zoek zijn naar mijn mening maar wel naar (praktische) informatie. Voor deze vrouwen zal ik dan ook de informatie uit mijn blog onder aparte kopjes op mijn website gaan plaatsen. Hierdoor wordt alle informatie toegankelijker en is deze sneller te vinden.

Mijn blogs blijven gewoon te lezen op deze website. Echter verschijnen deze niet meer op de homepage, maar worden zichtbaar onder het tabje ‘Blogs’.

De komende tijd zal je zien dat de website wat verandert en daardoor komen er tijdelijk wat minder nieuwe blogs online. In plaats van 2 keer per week, zal ik nog maar één keer per week een nieuw artikel plaatsen. Mijn Instagram blijft vooralsnog ongewijzigd en daar plaats ik elke dag iets nieuws.

Met deze verandering hoop ik een nóg breder publiek te bereiken en daarmee nóg meer vrouwen te helpen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.